Jag är så stolt så att jag spricker

Min son är en riktig fisk i vattnet och har alltid varit det. Han har också gått i simskola och märkestagning i flera år och detta sker utomhus. I år var det dags för två veckor nu i början på augusti och ni vet ju hur vädret har varit. Det har både stormat, regnat och varit urkallt för de stackars simmarna. Trots det har han lyckats att ta Kandidaten.

Han har simmat 600 m vanligt, 300 ryggsim, 300 m klädsim, trampat vatten 3 min, flytit 3 min, djupdykt på 1,75 m, dykt 10 m på längden (fast han gjorde 11 m) och så livräddat med livboj och bogsering med händerna.

Det var på vippen att han inte skulle klara det. Klädsimmet var jobbigt och även flytning. Han har försökt och försökt men så sista gången så gjorde han det. Vilken kämpe!!!!

Idag var det avslutning och de fick krans, diplom och sitt märke. Jag är så stolt över honom och ni ser ju att han är liten – man ska inte klara sånt här när man är 7,5 år. Han är så lik mig i mycket men den här kämparglöden har han inte ärvt av mig. Vilken gåva att förvalta!!!

Kommentarer

Lämna en kommentar