Du älskar….

Samuels favoritfärger är rosa, lila och glitter och det säger han ofta till mig. Jag lyckades fånga honom en dag med hela princessmunderingen på sig och det passade så bra till en layout med temat lila. Jag har skapat med material från www.scrapbruket.com.

Allt till Jesus

Här kommer min nästa sida i mitt lilla album. Har du inte hör sången kan du klicka här. Material finns hos www.scrapbruket.com

Mixed Media Album

Jag fick ett kit från www.scrapbruket.com med material att göra att Mix Media Album. Jag blev taggad av utmaningen och började kladda och kleta med färg. Jag kommer göra olika sidor med texter som betyder mycket för mig.

Älskade Sanfrid

En enkel och ren sida med foto på älskade lillkusinen.  Det är en stämpel som utgör basen för layouten och den och flera liknande finns hos www.scrapbruket.com

Härliga mysiga höst

Den här veckan blev det en höstlayout med material från www.scrapbruket.com

Sushibuffé

Idag visas den här layouten på Scrapbrukets blogg. Jag har lekt med färgstänk, stämplar och mask. Layouten handlar om ett härligt semesterminne från en regnig dag i Göteborg där vi frossade i Sushi som servererades på rullband. Det var en dröm för oss att få prova det och riktigt gott var det också.

Roligt, kul och skoj

Det blev rubriken på layouten med foton från i somras när vi firade Miriam. Vi hade en stor pressening på gräsmattan där vi hällde såpa och vatten och så for ungarna runt och hade vansinnigt roligt.

Men rubriken skulle också kunna stå för mitt kladdande med Dylusionsprayer, ink, gesso och masker. Jag började den här layouten med att göra ett mönster med gesso. När det torkat använde jag samma mask och duttade dit grönt distressink. Sen sprayade jag på med grön färg. Det blev en väldigt läcker bakgrund! Material finns hos www.scrapbruket.com

Du växer

Jag fick frågan för ett tag sen att dema Dylusions färger för www.scrapbruket.com på Karlstadmässan. Jag hade inte testat färgerna och var inte jättesugen på det heller men jag blev störtkär i dem när jag började leka och kladda. Den här layouten är en av flera jag gjort de senaste veckorna. Jag har liftat en layout i grundupplägget. Jag började med att göra små och stora cirklar av gesso på vitt cardstock. Jag lät det torka ordentligt och sprayade sen med turkost och rosa. När färgerna torkat stämplade jag och fäste med washitape, blommor och lite papper.

Simma på pappas rygg

Jag är ju sån som älskar mönstrade papper och utgår ofta från ett när jag skapar layouter. Men samtidigt är det befriande och roligt att ibland skapa med bara cardstock. Jag har gjort bakgrunden med en mask. Cardstock i olika nyanser finns hos www.scrapbruket.com.

Bada fötterna

Fotot har ni ju sett ganska nyss och det var så roligt att scrappa det ganska direkt. Jag hade väldigt roligt när jag gjorde den här layouten. Jag använde två olika masker till min bakgrund. Jag använde distressink i blått och grönt och duttade lite olika hårt för att få skiftningar i mönstret. Jag tycker det blev så snyggt och passade så bra till badbilderna. Gult och vitt i form av titel, blommor och fjärilar skapade kontrast. Allt material går att hitta hos www.scrapbruket.com

fortsätt leta »