Saker som gör mig lycklig…

…i  mitt växthus!!

Precis som pappa

Det här fotot är så underbart! Jag hann se hur Samuel kollade in hur Peter stod med händer i byxfickorna. Han satte sina händer på samma sätt och ställde sig sen för att beundra utsikten. Jag är så glad att jag hann med med kameran.

Älska räkor

Bilden talar sitt tydliga språk - Miriam är väldigt förtjust i räkor!

Hur är det att vara mamma?

Den frågan fick jag häromdagen av vår äldsta son. Ja vad svara man på det? Jag försökte förklara all kärlek, stolthet, oro, frustration, glädje, lycka som ryms i föräldraskapet. Jag försökte förklara att man ofta undrar om man räcker till och klarar sitt uppdrag samtidigt som barnen är ens allt och ett liv utan dem skulle vore inte värt att leva. Ja jag försökte sätt ord på alla de känslor som de här tre underbara individerna är upphov till. Hur det är att vara mamma? Ett stort privilegium. Jag älskar att se mina barn växa upp och formas som människor. Hela tiden lär jag känna nya sidor hos dem och jag är så glad över den starka och djupa relation vi har till varandra.

Smultronlycka

Det är härligt med sommar och förmånen att hitta smultron på tomten.

Samuels strandstil

Det är viktigt med alla associarer när man hänger på stranden. Här har ni killen med stenkoll!

Första badet

Idag kom sommaren till Borggård så vi tog en tur till vår lilla sjö för årets första dopp. Det var kallt men skönt tyckte Miriam och jag. Samuel tyckte det räckte med att doppa fötterna. Det är stunder som de här som man inser att vi nog bor på världens finaste plats. Det finns så mycket natur alldeles inpå knutarna som det bara är att njuta av.

Bland vitsipporna

Jag frågade i måndags om barnen ville följa med och fota lite bland vitsipporna. Okej sa dom. Det tog ett tag att hämta sig från chocken men sen gick vi på en mysig utflykt med fika och kamera.

Våra lilla påskgubbe

I tisdags fick alla dagbarnen klä ut sig och Samuel blev en liten påskgubbe med skägg. Han var mycket nöjd och stolt över sin nya stil!

Lyckliga fötter

Samuel har upptäckt studsmattan – behöver jag säga mer? Han är så lycklig där han hoppar runt, runt, runt. Han är så söt när han hoppar, han hoppar liksom rakt upp med hela kroppen upprätt. Det har hänt mycket sen i höstas för då ville han inte vara på studsmattan en minut ens, han bara grät och var rädd.

fortsätt leta »