Vecka 53


Årets sista vecka som glidit in lite i det nya året. Det här är sista bilduppladdningen i den här formen. Jag fortsätter sammanfatta veckan under 2010 men med en annan mall. Jag har också en vecka kvar att sammanställa från hösten.

En vecka med jullov och kallt vinterväder. Vi har varit hemma mycket och haft det skönt och avkopplande. Miriam diskade en dag åt oss och den här gången var det på riktigt. Hon brukar annars bara leka och joxa med vatten och annat men nu diskade hon och sköljde och la på tork. Va nöjd hon var när vi dukade med hennes disk dagen därpå! Vi har också badat mycket eftersom det är så kallt. Den här veckan slog vi på stort och köpte skumbad på Maxi! En dag var det -19 grader kallt på morgonen. Benjamin åkte skridskor en kvart men gav sen upp. Lite senare var det bara -15 och då kom kompis hit och de körde skridskor ett par timmar. Miriam och jag var inne och jag fotade henne framför granen. Jag skulle testa en sak och hon ställde upp som modell. Fast hon blev väldigt putt när jag klagade på att hon inte satt still, hon berättade något och hoppade fram och tillbaka vilket gjorde det väldigt svårt att få in skärpan. Där tog vår fotosession slut för hon tyckte inte att jag lyssnade…..
På nyårsafton var vi hos mormor och träffade kusinerna. Vi hade julklappsutdelning då eftersom vi inte träffats på jul. Vi åkte hem sen på kvällen och såg fyrverkerier hemma i Borggård. Jag måste lära mig till nästa år hur man fotar fyrverkerier.
Det var också bandymatch och 40-årskalas den här veckan. På söndagen åkte vi till Mullsjö för att fira jul tillsammans med farmor, farfar och alla andra. Det hade snöat så otroligt mycket där så vi lekte i den fluffiga snön tillsammans. Det var otroligt vackert där med klarblå himmel och metertjock snö. Till middag servererades det kalkon och Peter såg så manlig ut där han stod och skar upp den så det var tvunget att dokumenteras!

Kommentarer

Lämna en kommentar