Skiss v 7 hos Swescrapbook

På ett shoppingcenter som vi besökte mycket i Pretoria hade de en fotoautomat. Samuel och Miriam besökte den och tog den här serien med knasiga foton. De är ju helt underbara våra ungar!!

Här hittar ni skissen och teamets tolkningar.

Dags att väcka liv i bloggen kanske??

Allt i livet har sina perioder det vet vi och nu har en period där jag inte använt bloggen för att visa vad jag skapat tagit slut. Jag har lyckats komma ihåg lösenord och tagit mig in igen och här är en av layouterna jag skapat i år. Jag shoppade lite efter jul hos Scrapfabriken och det gav inspiration direkt.

Skiss hos Sirap i Paris

För en månad sen ungefär var jag på en härlig scraphelg hos Anna Stenman och där fick jag möjlighet att träffa Sockergrynet för första gången IRL. Jag inspirerades mycket av hennes layouter och den här skapades efter en skiss hos www.sirapiparis.se

Lagkapten – skiss v 19

Ytterligare en skisslayout för SWEscrapbook.  Det är svårt att fota sport inomhus pga dåligt ljus men eftersom det är så stor del av Benjamins liv så vill jag scrappa lite om det. Det här var en viktig match då det var hans tur att vara lagkapten.

Finaste Samuel – skiss v 20

Den här layouten är skapad efter skissen vecka 20 på SWEscrapbook. Det var ett annorlunda upplägg som jag gillade och kopierade rakt av i stort sett.

Åka slalom – skiss v 21

Den här vinterlayouten är skapad efter veckans skiss på SWEscrapbook. Fotot är taget en dag på sportlovet då vi åkte till Yxbacken och barnen fick testa slalom för första gången. Det var succé!

Dags att blogga igen kanske…..

En datorkrasch, ett stressigt liv och massa sjukdomar senare så är jag igång igen. Jag är inte frisk, har massor att göra och är inte van vid allt nytt på datorn efter kraschen men jag bestämde mig för att jag behövde ägna tid åt scrappingen för att må bättre.

Anna skrev i en kommentar att jag hade massor att visa och det har jag. Jag har skapat en del för Scrapbruket och massor för SWEscrapbook samt att jag fick ett gäst-Dt paket från En liten butik.

Den här är skapad efter en färgutmaning som visades igår på SWEscrapbook.

Massa snö med massa färg

Det är så härligt att släppa loss kreativiteten med färger och gesso. Från början skulle det bli en sommarlayout i A4 format men så blev det vinterfoton i 12 x 12. Material från www.scrapbruket.com

 

 

Lata, sköna stunder

Mera härliga sommarminnen med material från www.scrapbruket.com

Fotö 2012

En kavalkad av foton från sommarens semestervecka på Fotö. Jag har stansat ut cirklar från fotona. Blommorna är digitala stämplar från Momas som har sponsrat SWEscrapbook.  Jag är inte van att använda motivstämplar och absolut inte motiv som behöver färgläggas. Men Även med väldigt lite färg blev det effektfullt.

fortsätt leta »