Vecka 51


Man ser på bilderna att det är dagar med lite dagsljus så här års. Men till vår stora glädje kom det snö i veckan och den har legat kvar. Jag fångade en bild i tisdagsmorse på väg till jobbet och barnen var ute i mörkret och åkta pulka sen på kvällen. Det har varit avslutningar för tre familjemedlemmar. Det var Miriams första skolavslutning med sång i kyrkan. Det börjar sprida sig lite mer julstämning härhemma med tex hyacinter. Julförberedelsena pågår med julkortsskrivande och julshoppande. Vi har också börjat ordna för lillebrors ankomst. Vi plockar fram, köper och lånar saker som vi behöver. Vi har också fått vår första present – mysiga kläder från min klass. Söndagen avslutades med att Benjamins juklapp till sig själv byggdes ihop och testades.

Kommentarer

Lämna en kommentar