Vecka 50


Ännu en hektisk vecka med omvälvande förändringar. Veckan började med att jag flätade Miriams hår. Det blev tjocka flätor den här gången och det är tur att vi inte la så mycket tid på det nu för jag måste göra det snyggare innan vi reser. Att bara ha en bil har varit besvärligt i stort sett det senaste året och nu hade Peter bestämt sig för att göra slag i saken och köpa en. Vi hittade en på Blocket och Peter for iväg efter jobbet i onsdags. Samtidigt så ringde Adoptionscentrum och berättade om våran lillebror. Det var en mycket förvirrad stund för alla men bil blev det och lillebror väntar på oss. Vi berättar för alla vi möter om det fantastiska som hänt och försöker att förstå det som inte går att förstå. På kylskåpet hänger de två bilder vi har på prinsen. Men viktigaste av allt är att han redan har en stor plats i våra hjärtan!

Barnen har fått adventspresenter i år och det är nya filmer. Det har varit uppskattat så här i decembermörkret. Miriams klass uppträdde med ett otroligt fint luciatåg och den finaste lucian var vår tjej. Hon var så nervös och pirrig innan stumpan.
Benjamin fyllde år på lördagen och fick en ny fin skateboard. Sen drog han och pappa iväg på bandysammandrag. Han gjorde 4 mål på 4 matcher. Han är så duktig!
På söndagen var det söndagsskolfest i kyrkan och sen åkte vi iväg till Rejmyre för att njuta av julbord.

Kommentarer

1 Kommentar till “Vecka 50”

 1. Anonymous
  onsdag 16 december 2009 @ 17:56

  Hej Malena!
  Ett stort grattis till sonen!!
  Superkul för er:-). När får ni hämta honom?

  //Pernilla Tegander

Lämna en kommentar