Vecka 49


En vecka i julens tecken. På tisdagen var det dags för första luckan i julkalendrarna och första avsnittet på tv:n. Jag hade möjlighet att hälsa på i skolan också. Miriam fick dra bladet på almanackan och Benjamin räknade matte. På onsdagen var hela världen täckt av frost och is. Dessutom så sken solen. Jag uträttade några ärenden mitt på dagen och passade på att njuta av solen. Peter lagar julgransbelysningen så att vi kunde få upp våran utegran. Månene var full och gjorde vinterkvällen magisk och förtrollad. Vi kokade knäck för att sälja på julstugan och som tur var blev det lite över. Peter och barnen var på Busfabriken på lördagen och så kom granen upp till slut. Det är så fint med ljus i trädgården. Första bilden på veckan symboliserar något som i stort sett varje kväll nämligen att Benjamin måste äta innan han går och lägger sig. Det kan ha gått en timme mellan maten och sängdags och ändå är han jättehungrig. Varje gång vi äter så påminner vi om att han ska äta ordentligt för att inte behöva äta sen. Han lovar och så blir det mat i alla fall för han kan ju inte sova hungrig.

Kommentarer

Lämna en kommentar