Vecka 48

Julen närmar sig och det var skönt att få ljusa upp novembermörkret med ljusstakar och stjärnor. Jag tycker också om julstjärnor så några pryder fönstren i köket. Vi har plockat ut flätor från Miriams hår vilket resulterade i en mycket rolig frisyr. Nästan mikrofonfrilla som Peter så gärna vill att barnen ska ha. Snart blir det nya fina flätor.
Vi firade Peters födelsedag med present och kladdkaka. Jag fick för första gången på länge möjlighet att lyssna på melodikrysset samtidigt som jag röjde i köket. Lördagseftermiddagen ägnades åt pepparkaksbak. Det kavlades, trycktes ut figurer och åts mängder av deg. Söndag betydde kyrka för halva familjen och det var verkligen länge sen sist. Det var en härlig 1:a adventsgudstjänst med alla fina sånger och brassorkester. På eftermiddagen hade vi middagsbesök vilket var så trevligt. Tyvärr blev det inget foto på det men minnet lever kvar. Peter och jag gick en promenad på kvällen vilket vi pratat i ett år ungefär om att vi kan göra nu när barnen är så stora. Bättre sent än aldrig.

Kommentarer

Lämna en kommentar