Vecka 45

En vecka när mörkret sänkt sig över samhället. Det är mörkt när man går upp och mörkt när man kommer hem. Det är skönt att vara inne i ett ombonat hus. Jag gillar speglingarna i fönstret när det skymmer utanför och hemmet innanför blir gult och varmt. Den är veckan kan förövrigt sammanfattas med feber och hosta. Benjamin blev sjuk först och låg i soffan i några dagar. Miriam kroknade på torsdagen och även Peter fick en släng under helgen. Det blev mycket tv, tv-spel, dricka, godis och annat gott för att bli frisk. Det snöade också mitt i veckan och jag ringde hem till Peter för att ta foton. Det gjorde han och passade också på att ge Benjamin möjlighet att göra en snögubbe trots febern. Han fick en hög med snö i en stekpanna som han fick på en pall bredvid soffan. Peter testade också kameran i köket och jag gillade den röriga bilden från våran diskbänk. Det är så mycket vardagsliv med en stökig diskbänk.
Jag och Benjamin åkte söderut på lördagen. Benjamin tillbringade helgen med farmor, farfar, faster och farbror medan jag var på scrapträff.

Kommentarer

Lämna en kommentar