Vecka 44

Barnen har varit lediga hela veckan och vi vuxna har gått omlott. Det har varit en härlig vecka full av aktiviteter och gemenskap. Jag har många gånger slagits över mina barns kärlek och starka relation till varandra. De bråkar, slåss och retas men de kan också ha så trevligt ihop. Tex i fredags fick de inte gå till kompisar utan vi skulle vara hemma. Det suckades en kvart men sen så drog leken igång inne för att sen fortsätta nere i skogen. Bilden på barkbiten är ett minne från den lekstunden som varade hela förmiddagen.
De har varit i badhuset och i ishallen. Jag mutade till mig en fotosession i höstsolen. I torsdags var vi i Linköping där höjdpunkten var biobesök. Filmen UPP tyckte vi alla om och som Benjamin sa när vi gick ut: Den filmen får vi se fler gånger!
I lördags åkte vi iväg med tre barn till mormor och träffade kusinerna. Ett besök på kyrkogården blev det också innan vi åkte hem. Det är så underbart fint med alla ljus som brinner i mörkret. Barnen fick tända ljus både på morfars och gammelmormors grav.
Söndagen har ägnats åt våra fönster som har putsats och satts in. Nu blir det äntligen lite varmare inomhus!

Kommentarer

Lämna en kommentar