Vecka 37

Det blev foton den här veckan också. Jag var lite orolig och fotade järnet nu i helgen och när jag sen skulle välja fick jag avstå flera bilder. Det går verkligen att fota allt och lite till om man bara bestämmer sig.
Veckan som gått har varit en stressig arbetsvecka med trötta kvällar med ljusglimtar. Vid middagen en kväll så berättade Benjamin en vansinnigt rolig historia om ett ljus som de hört på församlingslägret. Jag är så glad för vårt familjeliv som innehåller så mycket glad gemenskap. Många långa fina samtal och glada skratt har det blivit vid vårt köksbord. Jag har tvättat och tvättat för att ta mig igenom högarna runt om i huset som bestått av badväskor från i somras, teaterkläder, skor och massa vanliga kläder och lakan.
I lördags var det skol – OS för barnen. De sprang och hoppade längdhopp och tog sig till final båda två. Benjamin har börjat med trumpetlektioner och är så glad och stolt över sin fina pockettrumpet. Benjamin och jag hade en fotostund vid en graffitivägg i Finspång. Jag har åkt förbi den i över ett år och tänkt ta foton där och nu var det dags. Både jag och Benjamin fastnade på bild.
Lördag betyder godis och tv-spel. Söndag betyder kyrka för oss. Lite tid för läxor måste man också klämma in.

Kommentarer

Lämna en kommentar