Dags att blogga igen

Anna har tröttnat på att jag inte bloggar så nu har jag lovat att sätta fart igen. Det är bra med vänner som sätter lite press på en. Jag har i helgen varit iväg på vårens första scrapträff och det var så härligt att få skapa i flera timmar i sträck. Tyvärr blev jag dunderförkyld så allt gick lite på halvfart.

Den här layouten blev till i fredags när jag fick vara hemma med Samuel. Det är inte ofta jag vabbar och inte var han särskilt sjuk heller men det kanske behövs såna dagar ibland trots allt.  Jag har använt material från www.scrapbruket.com

Jag har sett nån layout florera på Pinterest där man lekt med färg på ett liknande sätt. Jag har verkligen upptäckt färg på ett nytt sätt det senaste året och det är så befriande att kladda, fast lite lagom.

Kommentarer

1 Kommentar till “Dags att blogga igen”

  1. Anna
    måndag 21 januari 2013 @ 21:18

    Äntligen lite nytt i bloggen!! ;O)

    Layouten är fantastiskt fin!! Fotot är härligt och cirklarna är skitsnygga!

    Vinterkramen Anna

Lämna en kommentar