Hoppsan

Det var visst över en månad sen jag uppdaterade här. Det var ju inte riktigt meningen. Det är kanske ett tecken på att det är ganska hektiskt i mitt liv men så fullt så att jag slutat scrappat är det inte. Det är nu som det var för över 10 år sen när jag började med den här underbara hobbyn ett sätt för mig att må bra. Så när det är som körigast är det extra viktigt att ta sig till pysselbordet och få utlopp för lite kreativitet.

Det har passerat två härliga helger – först Linköpingsträffen och sen mässa i Karlstad. På den mässan var jag med Scrapbruket och jobbade i deras monter. Det var fullt ös hela helgen och jag fick träffa många glada scrappare. Extra roligt är det när det kommer fram människor som gillar mina alster och min stil så det fick bli sparken i baken att uppdatera här så att det jag skapar kan inspirera andra.

Den här layouten gjord till färgutmaning på SWE fick jag höra var läcker – TACK!

Kommentarer

Lämna en kommentar