Två layouter för Scrapbruket

Tiden bara flyger iväg och det är långt mellan blogginläggen. Just nu har jag alldeles för lite tid att fota, scrappa eller blogga. Men jag har varit på ett härligt konfaläger och firat min 40-års dag med solsken, god mat, familj och vänner så det är inte så att jag har ont om glädjeämnen. Maken håller på att rita ritning till ett uterum och jag har planterat växter i trädgården och sist men inte minst så är ju snart sommaren här!!!

Två layouter bjuder jag på och de är tillverkade med material från www.scrapbruket.com Jag har på den första stämplat fjärilar och på så sätt skapat mitt eget mönsterpapper. På den andra har jag lekt med en fyrkantsstans.

 

Kommentarer

1 Kommentar till “Två layouter för Scrapbruket”

  1. Annika
    lördag 2 juni 2012 @ 13:51

    Grattis kära du!!! Trodde inte du var sååå gammal!!! ;-) Hoppas vi kan ses snart!

Lämna en kommentar