Favoriterna 2011

Jag har gått igenom mina layouter gjorda under 2011 och valt ut 10 favoriter. Det här året är nog ett rekordår i mängd scrappade alster – jag har inte exakt koll men runt 200 layouter har det blivit. Jag scrappar för att må bra och var resultatet att döma har jag mått väldigt bra. Jag har upplevt det svårare att scrappa sen Samuel kom men verkar nu hittat formen som 3-barnsmamma och scrappare.

Jag ser att jag under året har prövat en del tekniker som att skvätta färg och använda masker. Jag kan annars se att min stil är sig lik och jag har genom tillbakablicken blivit klar över några detaljer i mitt skapande som jag ska hålla fast vid – det är balansen mellan dekorerat och tomrummet som ger den ultimata designen.

Den här layouten är nog min absoluta favorit och den är också väldigt lik en av förra årets favoriter. Jag gillar det upplägget med avskalad design och väl avvägda dekorationer i form av färgsplashar och mönstrat papper. En av mina favorittekniker är att leka med olika typsnitt och leka med orden i titeln och den detaljen på den här layouten bidrar också till att den är min favorit.

Den är min andra favorit och med den vann jag också en tävling. Den är på ett sätt den förra layoutens motsats med en brokigare design men jag gillar det här att skapa sina egna bakgrunder.

Den här layouten tog väldigt lång tid att göra trots sin enkelhet. Det har mycket att göra med det känsloladdade fotot från vårt första möte med Samuel. Det är verkligen inte lätt att scrappa clean and simple för ibland tar det många timmar att värka fram de rätta placeringarna av papper och dekorationer.

Den här gillar jag väldigt mycket pga dess annorlunda design. Jag ska försöka hålla fast vid såna här knasiga placeringar av foto och dekorationer mer under nästa år

Jag vet inte vad det är som gör den här layouten så mysig. Jag gillar att jobba med stora foton och många olika mönstrade papper. Jag gillar att frossa i bokstavstickers och färger.

Det är roligt att frossa i färger och dekorationer samtidigt som det är så underbart att träffa rätt med det riktigt avskalade ibland. Den här layouten blev bara så perfekt med stickers, bling och brads.

Att jobba med många mindre foton har jag gjort mycket under året. Det ger många möjligheter även på de mindre layouterna. Här är det återigen placeringen av foton och dekorationer tillsammans med färgerna som jag gillar.

Den här vann också en tävling och är också så där perfekt lagom med stänk och dekorationer. Och så ett supermysigt foto från en härlig vårkväll.

Härliga färger i kombination med ett härligt foto.

Kombination av spillbitar av mönstrat papper och några förpackningar, lite fjäril, häftklammer, cirklare och badge i lagom blandning.

Kommentarer

5 Kommentarer till “Favoriterna 2011”

 1. helen
  måndag 2 januari 2012 @ 14:00

  vilka härliga layouter.

 2. Marie
  måndag 2 januari 2012 @ 22:22

  Vilka härliga sidor! Gott nytt år!

 3. Tigerblomma
  måndag 2 januari 2012 @ 22:49

  Underbara Layouter allihop!

 4. Annika Elgale
  måndag 2 januari 2012 @ 23:58

  Så fina! Du kan konsten att scrappa enkelt och snyggt, och ändå färgsprakande och fullt av liv! Jag älskar din stil!

 5. Sandra
  tisdag 3 januari 2012 @ 20:33

  Jättefina LOs du valt ut! Gott nytt år!

Lämna en kommentar