Veckobilder 2011

Under 2009 tog jag mycket kort och sammanfattade varje vecka med 10 bilder. Det var ett stort projekt som efter ett tag rullade på av sig självt. Varje söndag satte jag mig och plockade bland veckans bilder. Jag var helt inställd på att fortsätt under 2010 men det kom av sig i och med resan till Sydafrika. Nu är det nytt år sen två månader och jag är med på banan igen. Jag har under de senaste veckorna jobbat ifatt med året så långt. Jag är redan jätteglad över att ta mer vardagsfoton och mappen med favoritbilder fylls på i stadig takt. Det här är för mig ett sätt att stanna upp och se de små sakerna i vardagen som är speciella för vårt liv just nu. Det gör mig mer tacksam för det liv jag lever och de dagar som formas till just mitt liv.

Kommentarer

1 Kommentar till “Veckobilder 2011”

  1. Maria
    söndag 27 februari 2011 @ 22:18

    Vilken himla bra idé!och vilken gåva till barnen att dokumentera ert liv så här!Jättefint!Hälsningar Maria

Lämna en kommentar